Relatieplanet doet Moederdagonderzoek

 

uitkomst Moederdag onderzoek Relatieplanet
Presentatie: Shamal Binnendijk

Presentatie: Shamal Binnendijk

Groningen – Moeders die starten met daten, maken het meest kans op een succesvolle relatie in de provincie Friesland. Van alle 12 provincies in Nederland staat men daar bovengemiddeld open voor een relatie met iemand met drie of meer kinderen. Dit is een van de uitkomsten van het onderzoek dat Relatieplanet hield onder 1.148 Nederlandse singles van 18 jaar en ouder.
“Ons viel op dat de moeders in de provincie Brabant eerlijker zijn tijdens hun eerste date dan de gemiddelde single. Bijna alle Brabantse singles met kinderen vertelt direct tijdens de eerste date dat hij of zij kinderen heeft.” zegt Ralph Kattenbeld als woordvoerder van Relatieplanet. In het programma geeft hij ook uitkomsten die echt met Moederdag te maken hebben. Zo maakt Ralph de wensen bekend van moeders met een nieuwe relatie.
DailyChannelTV is zeer verheugd met gastpresentatrice Shamal Binnendijk die onze nieuwe programma’s aankondigt.

Professionele presentatie voor bedrijf of organisatie, mail naar: business@dailychanneltv.com

Geplaatst op 2013.05.10 in DailyNederland, Maatschappij