Live beelden Ooievaarsnest 2021

Dit was de winnares van de fotowedstrijd Leidse ooievaarskuiken 2019

Marja de Vries krijgt uit handen van Sven van den Eshof mooie prijzen uitgereikt!

Dertien minuten eerder dan de Zijlwijkschool maakte Marja de Vries de winnende foto van het eerste babyooievaartje uit de Leidse Merenwijk. Het is de vijfde keer dat deze wedstrijd met succes is gehouden. Marja was blij verrast: “Ik heb nog nooit wat gewonnen, dus dit is erg leuk. Toevallig stond moeder ooievaar op en maakte ik tussendoor snel een foto van het zichtbare kuikentje op de livestream van DCTV. Dat bleek dus de winnende foto te zijn”

De winnares kreeg namens de Kinderboerderij uit handen van Sven van den Eshof echte biologische honing en eieren van de eigen boerderij. DailyChannelTV voegde daar een fles goede wijn aan toe. Marja mocht ook de namen geven aan de twee ooievaarskuikens. Het werd Roelen Sven.

Juffrouw Henriette met haar klas wonnen in 2018 de fotowedstrijd

Onder leiding van juffrouw Henriëtte stuurde de groep in 2018 op 4 mei om 13u 12 min en 26 seconden als eerste de winnende foto. De kinderen mogen een naam verzinnen voor de beide kuikens. David Brandwijk van de kinderboerderij heeft de kinderen uitgenodigd voor een gratis ponyrit.

Ook het Leids Nieuwsblad besteedde aandacht hier aan!

Geplaatst op 2019.03.15