Remco Campert (92) 52 jaar na zijn boek “Het leven is Vurrukkulluk” overleden

AMSTERDAM — Schrijver van het boek “Het Leven is Vurrukkulluk” Remco Campert (92) trad nog steeds op in het theater. Hij deed dit vier keer ter gelegenheid van het vijftigjarige jubileum van het boek, dat blijkbaar nog steeds springlevend is. tippmix eredménye Bibliotheekleden krijgen van de organisatie Nederland Leest, waar voormalig Journaal-lezer Philip Freriks ambassadeur van is, het boek cadeau.
DailyChannelTV bezocht een van de optredens waar schrijver Ronald Giphart een ode aan zijn grote voorbeeld gaf en waar Philip Freriks gastheer was. tippmix hu sportfogadás In deze reportage komen deze drie heren zelf aan het woord en vertellen zij welke betekenis het boek voor hen heeft gehad. Tijdens de voorstelling won fan van het eerste uur Josée Ibli het originele boek en zij vertelt waarom zij de schrijver zo geweldig vindt. In deze uitzending ook een registratie van een van de voorstellingen, waar schrijver Remco Campert het publiek voorleest uit “Vurrukkulluk”. nyerőgépes játékok fruit poker

//

Geplaatst op 2022.07.04 in DailyBooks, Kunst & Cultuur