The making of: Het Weihnachts(kerst) oratorium

SPECIAAL FEESTDAGEN PROGRAMMA!

Overal in Nederland zijn rond de kerstdagen diverse uitvoeringen van het zogeheten Weihnachtsoratorium. Een Oratorium is een opera zonder toneelspel en zonder decors. Roel Zaadnoordijk wilde weten wat er bij zo’n uitvoering allemaal komt kijken. Zo is de werking van een origineel kistorgel te zien en zo wordt het klavecimbel gestemd op een wijze die we tegenwoordig nauwelijks meer gebruiken. Te zien is hoe solozangers zich kwetsbaar opstellen tijdens een masterclass om tot het hoogste artistieke niveau te komen. كيف احصل على المال Ook de stemming van de instrumenten uit Bach zijn tijd wordt met die van instrumenten van tegenwoordig vergeleken. En welke muzikale keuzes maakt de dirigent eigenlijk? لعبة الحظ الحقيقية Het is allemaal te zien en te beluisteren in het programma dat u nu wordt aangeboden. لعبه الذئب Fijne feestdagen namens de redactie van DailyChannelTV.com

Geplaatst op 2019.12.20 in DailyMusic.TV