Laatste officiële daad van Beatrix als Koningin: de opening van de Huygenstentoonstelling

 

Reportage vanuit de Grote Kerk in Den Haag
Beatrix vlak voor haar laatste openingsdaad als koningin.

Beatrix vlak voor haar laatste openingsdaad als koningin.

Den Haag – Een compleet verslag van de laatste officiële handeling van Koningin Beatrix op woensdag 24 april 2013. Het werd de opening van de tentoonstelling over Constantijn en Christiaan Huygens in de Grote Kerk in Den Haag. “Het maakt ons trots” aldus presentator Hans Goedkoop. Verdere gasten in het programma zijn: Hoogleraar Maarten Prak, kunsthistorica Inge broekman, Sybilla Dekker, organist Aarnoud de Groen, DJ Erik Arbores en natuurlijk Hare Majesteit Koningin Beatrix.

Professionele presentatie voor bedrijf of organisatie, mail naar: business@dailychanneltv.com

Geplaatst op 2013.04.29 in DailyDenHaag, Kunst & Cultuur, Wetenschap