Groeten uit Oegstgeest aan: Mark Rutte


Presentatie: Hans Ludo van Mierlo

OEGSTGEEST – Minister-president Mark Rutte zal woensdag a.s. zijn excuses aanbieden aan de Tweede Kamer. Hij heeft na de Europese top in Brussel eind juli over de Griekse schulden een te zonnige voorstelling gegeven over de financiële steun die Nederland de Grieken zal geven. `Positiviteit is een goede eigenschap, maar mag niet overgaan in ontkennen van de feiten’, houdt oud-bankman en publicist Hans Ludo van Mierlo Rutte voor in zijn column ‘Groeten uit Oegstgeest aan Mark Rutte’. Hij roept de minister-president op zijn permanente optimisme te combineren met realisme en zo bij het volk steun te zoeken voor de grote economische problemen die de komende jaren op ons af komen

Geplaatst op 2011.08.15 in Groeten uit Oegstgeest