Winnaar Ooievaarfotowedstrijd bekend gemaakt

Winnaars groep 2A van De Zijlwijkschool uit Leiden winnen gratis ponyrit op de
Leidse kinderboerderij!

Winnaars van groep 2a van de Zijlwijkschool die de DailyChannelTV fotowedstrijd hadden gewonnen mochten hun prijs van de ooievaarwedstrijd omzetten in daden: woensdag 30 mei 2018 kregen zij een gratis ponyrit aangeboden op de Leidse kinderboerderij. Onder leiding van juffrouw Henriëtte stuurde de groep op 4 mei om 13u 12 min en 26 seconden als eerste de winnende foto.

kinderen van groep 2a van de Zijlwijkschool genoten van de gezellige ponyrit, aangeboden door David Brandwijk (foto midden) van de Leidse kinderboerderij.

 

 

Juffrouw Henriette met haar klas kijken elke dag naar de Ooievaar kuikens!

De Zijlwijkschool staat bekend om de aandacht voor de mensen en dieren om ons heen. Daarom staat in groep 2a het TV scherm de hele dag aan met de live beelden van de Ooievaarsfamilie met de twee ooievaarkuikens. Onder leiding van juffrouw Henriëtte stuurde de groep op 4 mei om 13u 12 min en 26 seconden als eerste de winnende foto. De kinderen mogen een naam verzinnen voor de beide kuikens. David Brandwijk van de kinderboerderij heeft de kinderen uitgenodigd voor een gratis ponyrit.

Directe live beelden Ooivaarsnest uit Leiden.

DE WINNENDE FOTO:

Winnende foto Zijlwijkschool 4 mei 13u12

Geplaatst op 2018.05.16 in DailyLeiden, Natuur