Peurbakkentocht 2013, Leiden

Het terras biedt een mooi uitzicht.

Het terras biedt een mooi uitzicht.

Aangenaam verpozen bij Dok 2

Aangenaam verpozen bij Dok 2

Leidsch Dagblad 28 juni 2013

Leidsch Dagblad 28 juni 2013

 

 

 

Wij vonden Leidsch.nu erg gaaf!! bedankt voor de moeite! groet familie Spetter

Commentaar: Roel Zaadnoordijk

Leiden – De Peurbakkentocht in Leiden begint net zo groot fenomeen te worden als het bloemencorso. Alleen de wagens zijn vervangen door boten die de mooiste creaties vertegenwoordigen. De boten varen door het centrum van Leiden, bekeken door vele toeschouwers aan de kant. Wij maakten een live-uitzending op 28 juni 2013 met duizenden kijkers die niet in de regen wilden staan. Voor diegene die het gemist hebben en zelf willen zien wie er op de boten zaten is hier het volledige videoverslag. De winnaars waren: 1e prijs categorie bedrijven: COC/De Roze Beurs, 1e prijs categorie particulieren: De Stamgasten, 1e prijs categorie verenigingen: De Lodewiksgroep (Scouting)

1e Prijswinnaar in de categorie bedrijven

1e Prijswinnaar in de categorie bedrijven

 

 

 

 

 

 

Professionele presentatie voor bedrijf of organisatie, mail naar: business@dailychanneltv.com

 

Geplaatst op 2013.01.26 in Live Uitzendingen