Winnares ooievaarfotowedstrijd 2016 maakt naam kuiken bekend

LEIDEN – Winnares van de ooievaar fotowedstrijd 2016 Ria Steenbergen onthulde vandaag de naam van het jonge ooievaarskuikentje. Ria vernoemde het kuikentje naar Florian, haar kleinzoontje.

Tijdens de feestelijke uitreiking van de prijzen maakte ze deze naam bekend. Ria heeft de liefde voor vogels meegekregen van haar vader. nhs ivermectin “Terwijl iedereen op de warme dag van 7 mei lekker zat te barbecueën keek ik om het kwartier naar de live beelden op mijn computer om te kijken of er al een kuikentje geboren was. Ik had namelijk al een gaatje in een van de 5 eieren gezien! ivermectina preço drogaria araujo Om 19:52 was het zover en maakte ik de winnende foto! ivermectin viral ” aldus de gelukkige winnares.

Winnares Ooievaar fotowedstrijd prijsuitreiking I

Stadsbioloog Frits van der Sluis overhandigde namens de gemeente Leiden het unieke ooievaarsboek “Op Hoge Poten”.

Ton Kohlbeck van stichting de Bloeiende kip, die de live camera mogelijk maakte, gaf haar een waardebon voor een heerlijke theemiddag op de kinderboerderij.

David Brandwijk overhandigde Ria  namens de kinderboerderij Merenwijk vers geraapte eieren en eigengemaakte bijenhoning afkomstig van deze kinderboerderij.

DailyChannelTV maakte de winnares blij met een T-Shirt waarop haar winnende foto groot was afgedrukt. De prijsuitreiking werd traditioneel afgesloten met het eten van beschuit met muisjes.

Geplaatst op 2016.06.20 in DailyLeiden, Live Uitzendingen