BBC Speaking Awards Winner 2011 Florentyna van Zanten

Presentatie: Florentyna van Zanten

ZEIST – Van de 200 leerlingen uit Nederland is Florentyna van Zanten (18) van het Christelijk Lyceum Zeist de onbetwiste winnaar geworden van de nationale finale van de BBC Public Speaking Awards. De Britse Ambassadeur, Paul Arkwright, zei over Florentyna’s speech: “We liked the pace, the articulation and the strong opening.” DailyChannelTV nodigde haar uit om haar verhaal ‘Is life becoming more dangerous? – Big Brother is watching you too’ voor de televisie te komen vertellen. Van 23 tot en met 28 mei 2011 mag Florentyna en de 2e plaats winnaar Riem Alkaissy van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, naar Londen om deel te nemen aan de English- Speaking Union International Public Speaking Competition 2011. Ze zullen het daar opnemen tegen winnaars uit de hele wereld en er een speech houden rond het thema ‘Words are not Enough’.

 

Geplaatst op 2011.05.12 in Buitenland, Maatschappij