Har Meijer met nieuw boek ‘Gelukkig binnen de Leidse singels’

 

Presentatie: Har Meijer

Leiden – Als klein jongetje zwierf hij in zijn korte broekie door de Camp, in de vijftiger jaren van de vorige eeuw een Leidse achterbuurt pal achter de Haarlemmerstraat. Hij studeerde in deze stad medicijnen, maar verloor zijn vroegere vrienden nooit uit het oog. En toen hij huisarts in deze stad was geworden werden ze natuurlijk allemaal patiënt bij hem.

Het nieuwe boek van Har Meijer

We hebben het over de bekende “Leienaar” Har Meijer. Hij was 25 jaar bestuurslid van de 3 October Vereniging en vierde ieder jaar als haringdokter zijn eigen feestje, samen met de legendarische burgemeester Cees Goedkoop. Zijn nieuwe verhalenbundel getiteld: ‘Gelukkig binnen de Leidse Singels’, bevat zeer herkenbare verhalen over en met markante “Leienaars”. Vandaag wordt het eerste exemplaar in museum Boerhaave overhandigd aan Leidenaar Frits Huffnagel, oud-wethouder van Amsterdam en Den Haag. Van ieder boek gaat 10% naar de afdeling G (gehandicapten) voetbal van de voetbalvereniging UDIO in Oegstgeest

Professionele presentatie voor bedrijf of organisatie, mail naar: business@dailychanneltv.com

Geplaatst op 2012.11.22 in DailyBooks, DailyLeiden